općina donja voća

Foto - Održan prvi 'Advent na Voći', pogledajte kako je bilo

Objavljeno: 24.12.2021. 09:23

Zadnja izmjena: 24.12.2021. 09:23

Jučer, 23. prosinca, ispred Općinske zgrade u Donjoj Voći, ove godine po prvi puta organizirano je druženje za mještane i goste u Adventsko vrijeme.

Na prijedlog načelnice Sanje Kočet, a uz marljiv i predan rad te pomoć Udruga s područja Donje Voće, organizirano je bilo druženje, a Voćanci su se družili od popodnevnih do večernjih sati. Uživalo se uz vatru, kuhano vino, čaj, dzin, blagdanske slastice, a prigodne pjesme izvodila je muzička sekcija KUD-a ''Voća''.

Vrijedni školarci već oko podneva okitili su bor kako bi sve bilo spremno, a vatrogasci iz DVD-a ''Donja Voća'' završili su kićenje bora i sudjelovali u večernjem programu. Posjetitelji su mogli razgledati štandove koje su uredili KUD ''Voća'', učenička zadruga ''Hižica'' te udruga vinogradara "Barilček".

Sve prisutne, osobito najmlađe, razveselio je dolazak Djeda Božićnjaka, koji je podijelio darove iz svoje čarobne vreće te cijelu večer bio na raspolaganju za fotografiranje s mještanima. Ispred Općine mještane su dočekale i predivne jaslice te Božićni okvir za fotografiranje s natpisom ''Advent na Voći'', koji je bio najposjećenije mjesto večeri. Za kraj programa pripremljeno je i puštanje lampiona dobrih želja, uz koje je načelnica Sanja Kočet svima zaželjela ugodne blagdane.

- Ugodno sam iznenađena i stvarno sretna kad vidim koliko se Voćanaca danas okupilo ovdje. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji, svima koji su nas podržali svojim dolaskom, a za sljedeću godinu već imamo pregršt novih ideja koje ćemo realizirati kako bi ''Advent na Voći'' bio još ljepši. Svojim sumještanima, kao i svima ostalima, od sveg srca želim mirne i radosne blagdane pred nama te neka vam nova godina donese prije svega puno zdravlja, mira i sreće te osobnog i poslovnog uspjeha, kao i napredak cijeloj našoj zajednici i općini - rekla je Kočet.

Komentari