druženje mještana

Foto - Održan prvi Advent u Trnovcu Bartolovečkom

Objavljeno: 19.12.2021. 20:06

Zadnja izmjena: 19.12.2021. 20:11

Na trgu ispred župne crkve Majke Božje Snježne u nedjelju je po prvi puta održan Advent u Trnovcu. Brojni mještani su se okupili i uživali u prigodnom programu i neizostavnom dijelu svakog adventa, fritulama, kuhanom vinu, čaju, ali i klipićima i gulašu.

Zahvaljujući organizatorima, Općini Trnovec Bartolovečki, KUD-u Mak Trnovec i ostalim udrugama i mjesnim odborima, pripremljen je prigodan božićni program koji je trajao cijelo poslijepodne. Mještane su svojim nastupima razveselili mališani iz Dječjeg vrtića Zeko, osnovnih škola Šemovec i Trnovec, plesačice iz Plesnog studija Stars, plesni par Stefani i Franco sa standardnim plesovima te mlađi i stariji folkloraši, tamburaši i pjevački zbor KUD-a Mak Trnovec, dok se za dobru glazbu u pauzama između nastupa pobrinuo DJ Žac.

-Ponosna sam i sretna što smo ove godine uspjeli organizirati naš prvi Advent i nadam se da su naši mještani zaista uživali i dobro se proveli. Želim da ovo postane naša tradicionalna manifestacija koja će iz godine u godinu biti sve bolja i ljepša – poručila je načelnica Verica Vitković koja je, iako fizički nije mogla prisustvovati događaju, svim mještanima poželjela dobru zabavu, provod i druženje.

 

Komentari