općina petrijanec

Foto - Održan turnir škole košarke u Petrijancu, evo detalja

Objavljeno: 05.04.2023. 13:12

Zadnja izmjena: 05.04.2023. 13:12

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Petrijanec održan je košarkaški turnir škole košarke Varteks.

Na turniru je sudjelovalo 35 polaznika škole košarke, odnosno učenici Osnovne škole Petrijanec, VII. Osnovne škole, VI. Osnovne škole i I. Osnovne škole. Od toga je 18 polaznika iz Osnovne škole Petrijanec (6 djevojčica i 12 dječaka).

- Općina Petrijanec je sufinancirala troškove za dvoranu za naše male košarkaše u Sporskoj dvorani Petrijanec iznosom od 2.500 eura za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Općine u 2023. godini. Želja cijele ideje škole košarke u suradnji s KK Varteks je domaću košarku vratiti u Općinu Petrijanec i na visoki nivo gdje je nekad i bila, a to je jedino moguće sustavnim radom u mlađim dobnim kategorijama i educiranim trenerima. Osim toga, velika im je želja vratiti navijače i publiku na tribine i motivirati roditelje da animiraju djecu za bavljenje sportom - rekao je načelnik Željko Posavec.

Inače, termini treninga u OŠ Petrijanec su dva puta tjedno tijekom cijele godine, a nakon završetka školske godine treninzi će se održavati na vanjskom igralištu. Termini su u ponedjeljak od 18:30 do 19:45 sati te u srijedu od 17 do 18:15 sati.

Komentari