općina veliki bukovec

Foto - Održana biciklijada povodom Dana općine

Objavljeno: 09.10.2023. 14:05

Zadnja izmjena: 09.10.2023. 14:06

Foto: Općina Veliki Bukovec

Nakon bogatog programa i niza raznovrsnih događanja organiziranih za sve generacije mještana, proslava Dana općine završila je u nedjelju 3. biciklijadom Općine Veliki Bukovec.

Brojni mještani okupili su se kod Lovačkog doma gdje su bili start i cilj biciklijade i krenuli zadanom rutom puni volje i elana, a pridružio im se i načelnik Franjo Vrbanić. Naglasio je da svojim mještanima Općina nastoji osigurati što više prilika za sport i rekreaciju, što potvrđuje i nedavno održana utrka Cener tri rijeke.

- Znamo što kretanje i boravak na svježem zraku znače za naše zdravlje, koliko je važno djecu maknuti od računala i mobitela. Stoga mi je drago da se naši mještani, i veliki i mali, rado uključuju u aktivnosti koje za njih organiziramo, a svakako ćemo tako nastaviti i narednih godina, nastojeći im ponuditi i dodatne slične sadržaje – zaključio je načelnik Vrbanić.

U gotovo sve aktivnosti koje organizira Općina, ne samo povodom Dana općine, već i u drugim prigodama, uključuju se članovi Lovačkog društva „Fazan” Veliki Bukovec, a ovoga je puta njihov zadatak bio pripremiti okrepu za sudionike biciklijade na dva punkta, ali i dobro nahraniti bicikliste nakon odrađene rute, u čemu su im se pridružile članice Udruge žena Dubovice.

Komentari