općina petrijanec

Foto - Održana godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijanec

Objavljeno: 05.02.2024. 12:17

Zadnja izmjena: 05.02.2024. 12:17

Dobrovoljno vatrogasno društvo Petrijanec održalo je 113. izvještajnu sjednicu Skupštine koju je  otvorio i vodio predsjednik društva Darjan Lukaček.

Nakon izbora radnih tijela Skupštine tajnica Andrijana Kolarić podnijela je izvješće o radu društva dok je zapovjednik Valentino Jovan podnio izvješće zapovjednika iz kojeg valja istaknuti da su u protekloj godini bile 43 intervencije na što je ukupno utrošeno 153:23 sata rada vatrogasaca. Zatim su dodjeljena odlikovanja i zahvalnice. Prisutnima se u ime Općine Petrijanec obratio načelnik Željko Posavec koji je zahvalio vatrogascima na njihovom radu i suradnji te istaknuo niz brojnih aktivnosti koje provodi DVD Petrijanec tijekom godine. Također je istaknuo da je po izvješću zapovjednika nabavka novog vozila potpuno opravdana te da će Općina izdvojiti još 30 tisuća eura ove godine kako bi se što više smanjio kredit. 

Predsjednica VZO Petrijanec Nataša Šincek čestitala im je na zalaganju u protekloj godini, pohvalila rad s najmlađim članovima kao i s operativom koja je kroz javnu vježbu i 43 intervencije u protekloj godini pokazala veliku požrtvovnost i profesionalnost u obavljanju vatrogasnih zadaća.  Dopredsjednik VZŽ Varaždinske Saša Lenček istaknuo je kako DVD Petrijanec mnogo doprinosi Petrijanečkoj zajednici kako na operativnom tako i na društvenom planu.

Komentari