dodijeljene zahvalnice

FOTO Održana izvještajna skupština DVD-a Lovrečan Dubrava

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.02.2019. 17:29

Zadnja izmjena: 17.02.2019. 17:29

Foto: Viktor Hranić

Na Cestici je jučer održana izvještajna skupština DVD-a Lovrečan Dubrava na kojoj su između ostalog članovima dodijeljene zahvalnice za njihov rad i doprinos.

Vatrogasnu spomenicu za 10 godina dobili su Antonio Korotaj i Anemari Liber. Vatrogasnu spomenicu za 20 godina dobili su Marijan Škrinjar, Mario Zavec, Mario Borak, Marijan Korotaj, Aleksander Korotaj, Mario Tokić i Simon Korotaj.Brončanu plamenicu VZO Cestica dobili su Karlo Prikratki i Simon Korotaj dok su diplomu kao vatrogasni veterani dobili Milenko Biškup ,Vlado Kumer, Branko Korotaj i Milorad Tekić.Ivici Težaku je pak od strane DVD-a Lovrečan dodijeljena plaketa počasnog člana.

Inače, DVD Lovrečan Dubrava je osnovano 1938.godine, a zahvaljujući svojoj osposobljenosti i opremljenosti je odlukom Hrvatske vatrogasne zajednice svrstano u ''B'' postrojbu.Društvo danas broji 136 članova.Društvo ima interventnu vatrogasnu postrojbu od 20 članova s obavljenim lječničkim pregledima, ima mušku "A" takmičarsku ekipu, žensku "A" takmičarsku ekipu i takmičarsku ekipu vatrogasnog podmladka od 6 do 12 godina. 

 

Komentari