450 članova

Foto - Održana godišnja skupština Old timer kluba Međimurje, evo kako je bilo

Objavljeno: 25.02.2024. 11:44

Zadnja izmjena: 25.02.2024. 11:45

Četiristo pedeset članova, više od osamsto vozila – osobna je iskaznica jednog od najaktivnijih i najbrojnijih oldtimer klubova u Hrvatskoj, Old timer kluba Međimurje. 

Godišnjoj skupštini je, što posebno govori o ugledu koji uživa, uz veliki broj članova, nazočilo i dvadesetak predstavnika oldtimer klubova iz Hrvatske, Mađarske i Slovenije, te gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini.   

- Već tradicionalno, prvog travnja 2024., na Uskrsni ponedjeljak, oldtimer susretom u Svetom Martinu, klub otvara sezonu. A onda se nižu brojni događaji – od važnijih,  organizacija Međunarodnog oldtimer susreta u Čakovcu, posjeta sajma u austrijskom Tullnu, muzeju motociklov Grom u Vranskom, u Sloveniji. I prošla je godina bila veoma uspješna, a tako je završila i financijski. Vodimo računa o svakom centu, pripreme za monografiju kluba dobro napreduju - istaknuo je na 25. redovnoj godišnjoj predsjednik Marijan Rešetar.  

'Dolaze i mladi'

Bivši dugogodišnji predsjednik kluba i njegov svojevrsni zaštitni znak, Franjo Belović, naglašava da ljubav prema starodobnim vozilima u Međimurju ima čvrste temelje - dolaze članovi i iz drugim mjesta, a uključuju se i mladi što ga posebno veseli, ističe.

Na skupštini je posebno naglašena aktivnost Dragutina Barleka, neumornog člana, koji redovito sudjeluje na brojnim oldtimer manifestacijama i van granica Lijepe naše, na što su mu posebno zahvalni.  Bila je to i prigoda da se  dugogodišnjim članovima i donatorima za  vjernost i podršku klubu dodijele  zahvale i priznanja. Poznati varaždinski ljubitelj starodobnih vozila, prof. Živko Skuhala tom se prigodom predstavio svojom zanimljivom knjigom - TMZ, zagrebačka tvornica motora i motorkotača.

Komentari