dječji nogometni festival

Foto - Održana je šesta od devet planiranih sportskih aktivnosti koji organizira ŽNS i Ministarstvo

Objavljeno: 06.10.2023. 09:11

Zadnja izmjena: 06.10.2023. 09:11

Foto: ŽNS Varaždin

Na igralištu ŠNK 'Polet' u Martijancu održana je šesta od devet planiranih sportskih aktivnosti u sklopu projekta “Dječji nogometni festival ZDRAVO MALENI 2023“ . Ovaj projekt organizira Županijski nogometni savez Varaždin uz potporu Ministarstvo turizma i sporta. 

Cilj aktivnosti odnosi se na okupljanje djece i mladih sa svrhom promocije nogometne igre i aktivnog bavljenja sportom. Na šestoj aktivnosti sudjelovalo je 130 djece pod stručnim vodstvom 8 trenera volontera iz nogometnih centara Jalžabet-Martijanec, Sveti Đurđ i Ludbreg, te nogometnog kluba “Podravina“ iz Ludbrega. Događaju su prisustvovali načelnik općine Martijanec, Branimir Nađ, predsjednik općinskog vijeća općine Martijanec, Stjepan Golubić i načelnik općine Jalžabet Rajko Solar.

Aktivnosti su se sastojale od igara zabavnog karaktera, a nakon završetka aktivnosti prisutnima je podijeljena hrana i sokovi. Nogometnim centrima Jalžabet-Martijanec, Sveti Đurđ i Ludbreg, te nogometnoj školi Podravina Ludbreg, podijeljene su lopte i trenažna pomagala.

Komentari