Općina Petrijanec

Foto - Održana Petrijanečka jesenska večer, evo kako je bilo

Objavljeno: 29.10.2023. 10:16

Zadnja izmjena: 29.10.2023. 10:16

Foto: Općina Petrijanec

Održana je još jedna 'Petrijanečka jesenska večer' u organizaciji Općine Petrijanec u suradnji s Mjesnim odborima te udrugama s područja općine, ali i šire.

Na samom početku manifestacije prigodnim riječima dočekala ih je Mirjana Koledić, direktorica Turističke zajednice „Sjever Zagorja“.  Program je započeo predstavom „Kockica“ i folklorne sekcije Dječjeg vrtića „Bambi“ Petrijanec. Nakon njih nastupom su nas razveselili dječji zbor i dramska skupina Osnovne škole Petrijanec, te Varaždinske mažuretkinje.

Humanitarnom predstavom „Beba“ počastili su nas iz Kerekesh teatra. Kulturno – umjetnički program svojim nastupom uveličala je Udruga umirovljenika Općine Petrijanec, a nakon njih Kulturno umjetničko društvo Općine Petrijanec folklornom sekcijom uz pratnju tamburaša.

Da ne ponestane vrućih, pečenih kestena brinuli su se članovi UDVDR Ogranak Varaždin – Klub Petrijanec i 7. gardijska brigada PUME dok su članovi društava iz VZO Petrijanec i dobrovoljno vatrogasnih društava bili zaduženi za logistički dio i tekuća pitanja.

Za veoma bogatu gastronomsku ponudu pobrinuli su se Lovačko društvo „Šljuka“ Petrijanec, Sportsko ribolovno društvo Općine Petrijanec, Udruga veterana i branitelja domovinskog rata Općine Vidovec,7. gardijska brigada PUME, Košarkaški klub Varteks te brojni drugi.

- Svaka takva aktivnost, zajedništvo ima svoje poslanje i cilj. Ovakve večeri nastanu kada samo iz osobne ambicije i empatije upravo pokažemo koliko smo složni i da možemo napraviti velike stvari – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Komentari