evo što je rečeno

Foto - Održana redovna sjednica Skupštine DVD-a Maruševec

Objavljeno: 19.03.2024. 12:33

Zadnja izmjena: 19.03.2024. 12:33

U Domu kulture u Čalincu održana je 117. redovna sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Maruševec.

Tom prigodom uručena su Uvjerenja za zvanje vatrogasac, te Uvjerenje za specijalnost strojar. Vatrogasnu spomenicu za 10 godina primio je Jasmin Marčec, a za 40 godina Stjepan Mavrek. Diplomu za Vatrogasnog veterana primili su Vladimir Podbojec, Dragutin Đurasek, Stjepan Mavrek, Vilko Možanić te Zvonko Štefanec.

Dodjeljene su i brojne zahvalnice članovima za višestruko uspješno odrađene intervencije u zaštiti života i imovine te sponzorima. Nagradu za "Najbolju voditeljicu te izniman doprinos Društvu" primila je predsjednica Mirjana Martinčević, a nagradu za "Naj vatrogasca 2023. godine" primio je Igor Cerjan. Načelnik Mario Klapša naglasio je:

- Općina Maruševec prošle je godine za potrebe vatrogastva na svom području izdvojila 60 tisuća eura te dodatnih 13 tisuća DVD-u Maruševec za nabavku tehničkog pick-up vozila koje je na radost svih vatrogasaca društva isporučeno u svibnju. Općina Maruševec će kao i do sada, i ove godine izdvojiti dodatna financijska sredstva iz svog proračuna za nabavku novog kombi vozila koje će služiti za prijevoz većeg broja vatrogasaca na intervencije, natjecateljskih ekipa na vatrogasna natjecanja i za ostale potrebe.

Komentari