općina cestica

Foto - Održana Sjednica Skupštine DVD-a Gradišće, evo tko je primio priznanje i zahvalnice

Objavljeno: 21.02.2024. 19:25

Zadnja izmjena: 21.02.2024. 19:25

Redovitu, 48. izvještajnu sjednicu Skupštine vatrogasci DVD-a Gradišće održali su proteklog vikenda, a istoj su uz članove društva prisustvovali i brojni gosti.

Uz načelnika Općine Cestica Mirka Korotaja i predsjednika Općinskog vijeća te predsjednika VZO Cestica Darka Majhena, istoj su bili nazočni i zapovjednik zajednice Milenko Biškup, predstavnici ostalih cestičkih vatrogasnih društava te pobratimljeni PGD Dravograd, DVD Donja Voća, Nedeljanec Prekno, Strmec Podravski i Vinica, kao i ostali gosti među kojima su bili i članovi Udruge umirovljenika Općine Cestica.  

Uzvanike je pozdravio predsjednik DVD-a Stanko Težak koji je predložio dnevni red i radno voditeljstvo u kojem su mu se pridružili zapovjednik Miljenko Kokot i tajnik Tomica Hrženjak. Jednoglasno su prihvaćena sva izvješća kao i plan rada i financijski plan za ovu godinu. Priznanje Vatrogasne zajednice Varaždinske županije za 40 godina provedenih u DVD-u primio je Antun Kokot. Zahvalnice DVD-a Gradišće primili su Ivica Lukaček, Robert Bogadi i Davor Adamić. 

Potpisom pristupnica u redove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gradišće primljeni su Lucija Hutinski, Tena i Ivan Kapljić i Tadej Vujević, a zahvalu za dugogodišnju suradnju izrekli su predstavnici PGD-a Dravograd s kojim su članovi DVD-a Gradišće 2010. godine potpisali povelju o suradnji i prijateljstvu.

Komentari