varaždinske toplice

FOTO: Održana "Toplička Božićna priča" uz nezaobilazne popularne Motomrazove

Objavljeno: 17.12.2019. 08:39

Zadnja izmjena: 18.12.2019. 09:18

Veselo je bilo proteklog vikenda u Varaždinskim Toplicama. U organizaciji Grada Varaždinske Toplice i gradske Turističke zajednice održan je trodnevni blagdanski program pod nazivom „Toplička Božićna priča“.

U raznolikoj ponudi zabavnih sadržaja svatko je mogao pronaći ponešto za sebe, a na izbor je bila i vrhunska gastronomska ponuda iz ruku majstora kuhara restorana Bernarda. Još u petak, 13. prosinca, okupljene je zabavio legendarni romski tamburaški sastav „Črne strele“, dok je subota bila rezervirana za nastup Leonarda Kapetanovića i Nevena Stipčića.

U okviru Malog sajma lokalni OPG-ovci i kreativci pripremili su svoje proizvode i rukotvorine te njima prezentirali dio topličke tradicije. Oni najmlađi na svoje su došli u nedjelju, 15. prosinca, kada su ulicama Varaždinskih Toplica prošli popularni Motomrazovi. U organizaciji Moto kluba Aqua Bikers i njihovih prijatelja, vesela kolona na motorima se okupila na Trgu Republike Hrvatske, gdje su brojnim mališanima uz pjesmu i ples dijelili slatke poklon

Komentari