općina vinica

Foto - Održane 7. Seoske sportske igre u Gornjem Ladanju

Objavljeno: 28.06.2022. 10:08

Zadnja izmjena: 28.06.2022. 10:08

Udruga za sport i rekreaciju "Kapla" Gornje Ladanje organizirala je već tradicionalne 7. po redu Seoske sportske igre na terenima SRC u Gornjem Ladanju.

Igre tradicionalno okupljaju staro i mlado, al posebno treba naglasiti velik odaziv djece sa roditeljima koji su željno iščekivali sam početak natjecanja. Uz zabavu, smijeh i veselje djeca su se natjecala u nekoliko disciplina od kojih su skakanje u vreći, nošenje jajeta u žlici i utrka mladih vatrogasaca s preponama. Sav višak energije koje nisu potrošili na igrama usmjerili su na napuhance koji su bili pripremljeni za svu prisutnu djecu.

Nakon dječjih natjecanja krenule su igre i za odrasle gdje se natjecalo u stolnom tenisu, odbojci na pijesku, bacanju kamena s ramena, povlačenje užeta, a naglasak je bio prvenstveno na druženju svih prisutnih mještana.

U organizaciji igara osim samih članova sudjelovala je Općina Vinica te niz sponzora svojim donacijama kojima se pomoglo u samoj organizaciji igara te time nagradili entuzijazam samih članova udruge za organizaciju takve manifestacije.

Komentari