općina petrijanec

Foto - Održane sportske igre Dječjeg vrtića 'Bambi' Petrijanec, evo kako je bilo

Objavljeno: 11.06.2024. 13:15

Zadnja izmjena: 11.06.2024. 13:15

U organizaciji Dječjeg vrtića "Bambi" Petrijanec i Općine Petrijanec su održane su 2. Sportske igre u Zelendvoru.

Sudjelovali su vrtićarci iz podružnica: Petrijanec, Sračinec, Novi Marof i Ivanec u sljedećim kategorijama: utka 50 m, nogomet, skok u dalj, bacanje loptice, nošenje loptica, poligon i utrka biciklima. Igralište je za potrebe sportskih igara bilo organizirano po punktovima na kojima su djeca, prema vlastitom interesu, mogla sudjelovati, a posebno su zanimljive bile igre roditelja i djece u parovima. Prvoplasirani su nagrađeni prigodnim diplomama, a sva djeca koja su sudjelovala dobila su medalje. 

- Hvala roditeljima što su uvijek uz nas i što podržavaju svaku našu inicijativu i manifestaciju koju organiziramo. Hvala i odgojiteljicama i timu Dječjeg vrtića "Bambi" na pomoći oko organizacije. Cilj ovakvih sportskih susreta je edukacija i razvijanje pozitivne atmosfere i afirmacije djece i mladeži u smjeru sporta i prijateljstva. Sudjelovanje na ovoj hvalevrijednoj manifestaciji djeci je bio veliki doživljaj. Vidimo se dogodine u novim igrama i izazovima - rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Nakon najmlađih, njihovi roditelji, rekreativci i sportaši trčali su utrku duljine 1,5 km. Rezultati utrke (M) na 1,5 km:

  1. Florijan Mihalić
  2. Filip Pižeta
  3. Marko Pavličević

Rezultati utrke (Ž) na 1,5 km:

  1. Julija Hohnjec
  2. Jelena Hrženjak
  3. Magdalena Vujasinović

Komentari