arena varaždin

Foto - Održani tradicionalni susreti policijskih uprava iz Slovenije i Hrvatske

Objavljeno: 19.06.2023. 08:58

Zadnja izmjena: 19.06.2023. 09:07

Foto: Policijska uprava varaždinska

Policijska uprava varaždinska ove je godine bila domaćin međunarodnih sportskih susreta policijskih uprava Maribor, Murska Sobota, međimurske i varaždinske.

Sudionike susreta prigodnim su riječima pozdravili i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak te predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovro Lukavečki. Načelnik Policijske uprave varaždinske Predrag Benčić zaželio je kolegama iz Slovenije i Međimurja srdačnu dobrodošlicu u Varaždin istaknuvši važnost ovakvih susreta koji doprinose boljoj suradnji i dobrosusjedskim odnosima među policajcima Slovenije i Hrvatske.

- Kao dobri domaćini potrudit ćemo se da se ovdje, u Varaždinu osjećate ugodno i lijepo te vam svima skupa želim fer nadmetanje, a nakon toga  i veselo druženje. Bez obzira na pobjednika važno je da nastavljamo s ovom tradicijom, ali ipak se nadam da će službenici naše PU varaždinske biti najbolji - rekao je Benčić.

U sportskom dijelu susreta, sudionici su odmjerili snage u nogometu, streljaštvu iz zračne puške, kros trčanju, samoobrani i streljaštvu iz pištolja. Ukupnim rezultatima natjecanja, prvo je mjesto osvojila PU varaždinska, drugo mjesto PU Maribor, treće mjesto PU međimurska te četvrto mjesto PU Murska Sobota.

Benčić je uručio predstavnicima ekipa priznanja i pehare pojedinačno po sportovima te  načelniku PU međimurske i direktorima policijskih uprava Maribor i Murska Sobota za ukupni plasman, a najveći je pljesak i podršku prisutnih dobio on sam, nakon što mu je direktor Policijske uprave Maribor Donald Rus, predao prijelazni pehar za pobjedničku ekipu.

Komentari