evo kako je bilo

Foto - Održani turniri u šahu, nogometu, stolnom tenisu i košarci povodom Dana Općine Bednja

Objavljeno: 14.05.2024. 18:45

Zadnja izmjena: 14.05.2024. 18:45

U sklopu programa povodom Dana Općine Bednja održani su brojni sportski programi.

U sportskoj dvorani Osnovne škole održan turnir u stolnom tenisu na kojem je sudjelovalo 19 sudionika iz Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije te iz Slovenije. Prvo mjesto pritom je pripalo Darku Drčiću. Sportski program nastavljen je nogometnim turnirom na igralištu u Cvetlinu. U finalu ŠD-a Vrbno je tek nakon šesteraca savladala DVD Bednju te tako obranila prošlogodišnji naslov.

Uslijedilo je šahovski turnir u holu škole. Nastupilo je 30 igrača i igračica iz Bednje, ŠD-a Varaždin, ŠK-a Ivanec i ŠK-a Lepoglava. Prvo mjesto osvojio je Matej Friščić (ŠK Ivanec). Na košarkaškom turniru Bednja nastupile su četiri ekipe, a u napetom finalu ekipa MKK Novi Zagreb svladala je KK Rudar iz Murskog Središća, dok je treće mjesto osvojila ekipa domaćina – KK Labrada 1971 Žurko. Osim njih, na turniru je sudjelovao i KK Varteks.

– Drago mi je što smo imali ovoliko sportskih događanja. Hvala svima koji su se uključili u obilježavanje Dana naše općine, a posebno hvala našim udrugama, klubovima i drugim organizacijama koje ne samo ovih dana, nego i tijekom cijele godine uvelike doprinose društvenom, sportskom i kulturnom životu naših mještana – rekao je načelnik Damir Poljak.

Komentari