grad varaždinske toplice

Foto - Održano 27. gradsko natjecanje Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice

Objavljeno: 29.08.2023. 10:17

Zadnja izmjena: 29.08.2023. 10:21

Uspješno je održano 27. gradsko natjecanje Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice. Na već tradicionalnom Gradskom natjecanju Varaždinskih Toplica sudjelovale su ukupno 23 ekipe, a ekipe su činile pomladak, mladež i odrasli.

Predsjednik VZG Varaždinske Toplice Ivica Bartolec izrazio je zadovoljstvo što su se sva Dobrovoljna vatrogasna društva iz Zajednice okupila i odmjerila snage. Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković istaknula je značaj Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice.

-Naši vatrogasci predstavljaju prvu liniju obrane u situacijama opasnosti i kriznih trenutaka. Njihova hrabrost, predanost i stručnost su neizmjerne vrijednosti koje osiguravaju sigurnost naših građana. Ne smijemo zaboraviti da vatrogastvo nije samo odgovornost odraslih, već i prilika da oblikujemo buduće generacije osviještenih i odgovornih pojedinaca. Međutim, s obzirom na prikazanu strast i entuzijazam tijekom cijelog ovog natjecanja, vjerujem da je budućnost vatrogastva u Varaždinskim Toplicama u sigurnim rukama - rekla je Ratković.

U kategoriji djeca muška (6-12 godina) najbolji je bio DVD Leskovec, dok je u kategoriji djeca ženska najbolje ekipa bila DVD Tuhovec. Na prvom mjestu u kategoriji mladež muška (12-16 godina) našla se ekipa DVD Varaždinske Toplice, dok je u kategoriji mladež ženska najbolja ekipa bila DVD Tuhovec, ispred DVD Varaždinske Toplice. Upravo ove dvije ekipe će se natjecati i na državnom prvenstvu. U kategoriji Muški "A", kao i u kategoriji Žene "A", prvo mjesto osvojio je DVD Leskovec. U Kategoriji Muški "B" najbolji je bio DVD Vrtlinovec, dok je u kategoriji Žene "B" još jedno prvo mjesto osvojio DVD Leskovec.

Komentari