napokon!

Foto - Omiljeno izletište 'Ivekova klet' u Ljubešćici otvorilo svoja vrata, evo kako izgleda

Objavljeno: 05.04.2024. 13:40

Zadnja izmjena: 05.04.2024. 20:45

Foto: Lidija Filipović

Popularno odredište mnogih zaljubljenika u finu hranu i predivnu prirodu, izletište 'Ivekova klet' u Ljubešćici nakon svog preuređenja ponovno je otvorilo svoja vrata.

Na otvorenju, Blaženka Legin, udovica vlasnika, naglasila je kako cijela priča ne bi nastala da nije bilo supruga Ivice.

- Iznimna nam je čast ugostiti Vas danas na našem izletištu. Ovo cijelo izletište nebi postojalo da nije bilo supruga Ivice koji je svaku sekundu svog slobodnog vremena utrošio na izgradnju ovog objekta, ali nas je nažalost iznenada napustio. S tim njegovim snovima nastavili smo dalje ovu priču i trudimo se da nam svi gosti budu zadovoljni i sretni.

Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić istaknuo je kako je i sam na izletištu proveo brojne lijepe trenutke.

- Mogao bih dugo govoriti kako je krenula ova priča jer sam jedan dio svog radnog vijeka proveo ovdje. Nema veće investicije i projekta, a da nismo sa našim gostima došli na ovo preljepo mjesto. Ovo je uvijek ono što je ostalo ljudima u sjećanju, uvijek topla dobrodošlica i topla riječ. Ovo mjesto ima svoju prošlost, ima svoju sadašnjost, ali ima i budućnost. Na tom putu, ja vas pozivam da od ove lijepe priče radimo još ljepšu priču.

Varaždinska županija unazad nekoliko mjeseci ima slogan 'Županija s pričom', a župan Anđelko Stričak poručio je:

- Kad se popnete na ovo lijepo ljubeško brdo, pogledate prema Ivančici, iza prema Kalniku, odmah vidite jednu lijepu prekrasnu priču. Ovaj objekat je još jedna ljepša priča, priča s dušom. Upravo zbog tih i takvih objekata, kad govorimo o nekim brojkama, mi kao županija i naša turistička zajednica, iz godine u godinu obaramo turističke rekorde.

Komentari