Dan Općine Breznica

FOTO: Općina Breznica proslavila rođendan, a evo kako je bilo na svečanoj sjednici

Slavi se Dan Općine Breznica, a svečana sjednica Općinskog vijeća bila je idealna prilika da se rezimiraju svi projekti koji su se protekle godine realizirali na području općine.
Objavljeno: 21.07.2019. 17:39

Zadnja izmjena: 21.07.2019. 17:46

Foto: Dario Jurčević

Slavi se Dan Općine Breznica, a svečana sjednica Općinskog vijeća bila je idealna prilika da se rezimiraju svi projekti koji su se protekle godine realizirali na području općine.

Načelnik Stjepan Krobot pozdravio je sve prisutne i zahvalio se odazvanicima što su odlučili nedjeljno popodne provesti u Breznici. Rekao je i kako većina poznaje Općinu Breznicu i prostorno, po veličini i po financijskim mogućnostima, te se iz tog razloga odmah osvrnuo na značajnije projekte odrađene na području općine Breznica.

Napomenuo je kako su prošle godine modernizirali javnu rasvjetu u Bisagu, zatim da je dovršena modernizacija nerazvrstane ceste u Breznici kod spomenika, te je gotovo istovremeno završena modernizacija nerazvrstane ceste do groblja u Bisagu. Također, rekao je kako je u ožujku konačno završena i najvrijednija investicija, a to je dječji vrtić, investicija teška 4,5 milijuna kuna, ali i da je ovih dana dovršeno opremanje igrališta u dvorištu dječjeg vrtića. - Bez obzira na stalan trošak kada je riječ o vrtiću, mislim da je vrtić bio neophodan i siguran sam da smo roditeljima smanjili brige i probleme. - rekao je načelnik Krobot i dodao kako sve ovo ne bi bilo moguće bez njegovih suradnika.

Na svečanoj sjednici svim prisutnima se obratio i dožupan Varaždinske županije Tomislav Paljak, koji se isto osvrnuo na najveću investiciju Općine Breznice:

- Ne smatram vrtić troškom, nego ulaganjem u budućnost. Time je vodstvo Općine Breznica pokazalo kako je sposobno i aplicirati i uzeti ono što je ponuđeno, te u datim okolnostima pružiti ljudima ono što im treba i pružiti im zapravo temeljnu podlogu da ovaj predivni kraj živi i dalje. - rekao je Paljak.

Komentari