pogledajte

Foto - Općina Donja Voća slavi Dan općine, a obilježavanje je već počelo ovog vikenda

Objavljeno: 07.11.2022. 16:28

Zadnja izmjena: 07.11.2022. 16:28

Iza nas je prvi vikend obilježavanja Dana Općine Donja Voća, započet obilježavanjem i proslavom sv. Huberta, zaštitnika lova i lovaca povodom čega su članovi LD „Trčka“ proslavili svog zaštitnika.

Tom prigodom održana je misa u kapeli Svetog Huberta u Goruševnjaku koju je predvodili vlč. Pavao Mesarić zajedno s vlč. Mariom Filipovićem, župnikom Župe svete Barbare u Natkrižovljanu.Tokom dana, u organizaciji DVD-a Donja Voća održavao se i Dan otvorenih vrata. Program je započeo razgledavanjem vatrogasne opreme i vozila, održala se dječja radionica u sklopu koje su se i nagradili najbolji radovi te je uslijedila i vježba spremnosti i obučenosti operativnih članova DVD-a.

Načelnica Sanja Kočet Sanje Kočet je između ostaloga istaknula da su voćanski vatrogasci ponovno pokazali spremnost i odgovornost i da se na njih može računati u svim prirodnim katastrofama i nesrećama. Zahvalila im se na cjelogodišnjem punom angažmanu i spremnosti da veći dio svojeg slobodnog vremena posvećuju brizi o sigurnosti mještana, te iznimno doprinose stabilnosti sustava civilne zaštite.

Komentari