općina petrijanec

Foto - Općina Petrijanec položila vijence povodom blagdana Svih svetih

Objavljeno: 01.11.2022. 18:39

Zadnja izmjena: 01.11.2022. 18:50

Na grobljima u Petrijancu i Novoj Vesi Petrijanečkoj, predstavnici Općine Petrijanec zajedno s predstavnicima DVD-ova i Udruge umirovljenika Općine Petrijanec položili su vijence i zapalili svijeće za blagdan Svih svetih.

Načelnik Željko Posavec te predsjednik Općinskog vijeća Martin Evačić s vijećnicima Općinskog vijeća Općine Petrijanec položili su vijence i zapalili svijeće kod središnjih križeva na grobljima u Petrijancu i Novoj Vesi Petrijanečkoj. Na groblju u Petrijancu također su položili vijenac i predstavnici DVD-a Petrijanec kao i predstavnici Udruge umirovljenika Općine Petrijanec.

U Novoj Vesi Petrijanečkoj vijenac na groblju kod križa su zajedno s predstavnicima Općine Petrijanec položili DVD Nova Ves Petrijanečka kao i članovi Udruge umirovljenika Općine Petrijanec i predsjednik Mjesnog odbora Nova Ves Petrijanečka Ivan Kovačić. Zapaljene su i svijeće kod grobu od, nesretno preminulog, vijećnika Općinskog vijeća Romana Streleca. Nakon polaganja vijenca kod križa u Novoj Vesi Petrijanečkoj spomenuti predstavnici zapalili su svijeće kod spomen obilježja poginulim braniteljima u Novoj Vesi Petrijanečkoj zajedno s obitelji poginulog branitelja Ivice Jovana.

Komentari