općina trnovec bartolovečki

Foto - Općina Trnovec Bartolovečki uredila i opremila društveni dom u Zamlaki

Objavljeno: 17.12.2022. 10:08

Zadnja izmjena: 17.12.2022. 10:08

Općina Trnovec Bartolovečki uredila je Društveni dom u Zamlaki u kojem je u petak po prvi puta održana sjednica Općinskog vijeća, a na obilježavanje dovršetka uređenja objekta stigao je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak.

Načelnica Općine Trnovec Bartolovečki, Verica Vitković rekla je kako se radi o investiciji vrijednoj 350.000 kuna koja je u potpunosti financirana iz proračuna Općine. Također, iz proračuna je osigurano i 90.000 kuna za ugradnju opreme. Radovi su obuhvatili postavljanje novih podnih pločica, u potpunosti je zamijenjena elektroinstalacija, a postavljena je i nova LED rasvjeta.

- Sada kada je u društveni dom u Zamlaci zasjao u potpunom sjaju predajemo ga na uporabu mještanima Zamlake i udrugama jer oni zaslužuju takav objekt. Dajemo ga na korištenje udrugama, mladima, odnosno svim mještanima i nadamo se da će ovaj dom postati mjesto okupljanja, druženja, osmišljavanja i realizacije aktivnosti - rekla je Vitković.

Na otvorenje obnovljenog doma stigao je i župan Anđelko Stričak.

- U manjim sredinama, ovakvi domovi, bez obzira kako ih zvali, sjedište su okupljanja i društvenog života mještana. Kako se nalazimo u novouređenom, i zaista prekrasnom domu uvjeren sam da će ga mještani često koristiti i to ne samo kada će donositi važne odluke za svoje mjesto, već i za druženja, manifestacije, održavanje kulturno-umjetničkih programa, gostovanja, ali i za sve drugo što je potrebno danas čovjeku za normalan, kvalitetan i ugodan život - rekao je Stričak.

Komentari