općina vinica

Foto - Općina Vinica dodijelila nagrade svojim najuspješnijim učenicima i mentorima

Objavljeno: 24.06.2022. 19:16

Zadnja izmjena: 24.06.2022. 19:16

U dvorani Općine Vinica održana je dodjela nagrada učenicima i mentorima Osnovne škole Vinica za postignute rezultate  na natjecanjima, susretima i smotrama u školskoj 2021./2022. godini.

Nagrade najuspješnijima podijelio je načelnik Općine Vinica Branimir Štimec koji je već više puta istaknuo da će se zalagati za poticanje izvrsnosti i nagraditi  trud i zalaganje, pa je tako ove godine iz općinskog proračuna za nagrade učenicima izdvojeno 13.600 kuna  i mentorima 8.900 kuna. Dodao je kako se i ove godine odrekao svoje mentorske nagrade u korist većeg iznosa nagrada učenicima.

Nagrađeni su učenici s postignutim izvrsnim rezultatima na raznim državnim i županijskim natjecanjima, nacionalnim natječajima i festivalima te njihovi mentori, a također i učenici koji su tijekom svog osnovnoškolskog obrazovanja, u svih osam godina ostvarili odličan uspjeh i uzorno vladanje.

Načelnik je svakom učeniku čestitao na ostvarenom rezultatu, pohvalio trud i zalaganje te čestitao ravnateljici Osnovne škole Vinica na uspješnom završetku školske godine. Ravnateljica Mirjana Jambriško zahvalila je Općini na odličnoj suradnji, nabavi knjiga za sve nagrađivane učenike te na izdvojenim sredstvima za novčane nagrade učenicima i mentorima.

Komentari