zbrajaju se štete

FOTO OPREZ! Vozač oštetio kotač automobila u Prešernovoj ulici, a nije jedini - tko će mu platiti štetu?

Objavljeno: 17.03.2018. 13:07

Zadnja izmjena: 17.03.2018. 13:54

Vozači posljednjih dana zasigurno, blago rečeno, negoduju zbog brojnih udarnih rupa na cesti, pogubnih za kotače njihovih limenih ljubimaca. Upravo se jedna takva, doista pogubna rupa smjestila u ulici Franca Prešerna, gdje je naš čitatelj 'namjestio' felgu na svojem automobilu, stoga ovim putem upozoravamo sve vozače koji tamo prolaze da budu krajnje oprezni kako vas ne bi zadesilo ovo. 

Prema riječima i fotografijama čitatelja, radi se o velikoj neoznačenoj rupi u ulici Franca Prešerna gdje je vozač prošao automobilom i udario u rupu, prilikom čega je svinuo felgu, a kako kaže, sreća je što se nije brže vozio jer bi šteta bila znatno veća. No, što je još gore, uokolo se nalazi 7 radkapa koje su popadale s kotača autombila koji su prošli tom cestom i udarili u rupu. 

Također, čitatelja zanima od koga može tražiti odštetu, a s obzirom na dosadašnji veliki broj upita građana, nedavno smo pisali o tom problemu u vezi kojeg su nam iz Županijske uprave za ceste Varaždinske županije napomenuli da to nije u njihovoj nadležnosti od 2012. godine, kada je nadležnost preuzeo Grad Varaždin. 

 

Komentari