Varaždin Dancing Steps

Foto - Osvojili 17 odličja na međunarodnom plesnom natjecanju u OŠ Petrijanec

Objavljeno: 11.06.2023. 17:42

Zadnja izmjena: 11.06.2023. 17:53

Feel Active plesači zaokružili su svoju natjecateljsku sezonu sudjelovanjem na međunarodnom plesnom natjecanju Varaždin Dancing Steps koji se održao ove subote u OŠ Petrijanec.

Plesači su se predstavili različitim plesnim stilovima u svim dobnim kategorijama te osvojili ukupno 17 odličja, od kojih 15 zlatnih medalja, 2 srebrne medalje te nagradu za "Najplesačicu" i 5. nagradu "Best of the Best" koreografiju natjecanja.

Najmanje natjecateljice "Feel Active baby" predstavile su se koreografijama Woble Boble i Little Lions te osvojile 1. i 2. mjesto. Koreografiju "Operation: Save the Banana" izvele su polaznice grupe mini i kadeti te osvojile 1. mjesto. Kadeti su također izveli nastup "Once Upon A Dream" te osvojili 2. mjesto.

U solo nastupima ukupno 9 zlatnih medalja izborile su: Sara Pranjić, Elli Rozman, Franka Dorić, Lucija Barbir, Hana Till, Matea Zeljko, Dijana Domiter, Ariana Špiranec i Leona Pretković. 

Trio koreografija "No new friends" u izvedbi Eme Borovec, Vite Dokša i Marije Šanjek osvojila je 1. mjesto, dok se istom sastavu pridružila Dijana Domiter u koreografiji "Wednesday mood" koja je također osvojila 1. mjesto.

Trio Lucija Barbir, Hana Till i Matea Zeljko osvojile su zlato za koreografiju "Survivor", dok je zlatno odličje osvojeno je i za duo "The Hostage" u izvedbi Lucije Barbir i Ariane Špiranec.

Posebnu nagradu natjecanja za najbolju plesačicu natjecanja osvojila je Lucija Barbir, dok je s koreografijom Lovely osvojila i 5. nagradu "Best of the Best" cijelog natjecanja. 

 

Komentari