u Areni

FOTO: Otvoren 24. Sajam Priroda, lov, ribolov i turizam - pogledajte kako je bilo

Objavljeno: 11.10.2019. 18:03

Zadnja izmjena: 11.10.2019. 18:11

U varaždinskoj Areni započeo je najdraži vikend svih zaljubljenika u lov i prirodu, 24. Sajam Priroda, lov, ribolov i turizam.

Uz podršku Varaždinske županije, u sklopu Sajma održava se i Varaždinski plac na kojem svoje proizvode izlažu OPG-ovi varaždinskog kraja, a tim se povodom župan Radimir Čačić osvrnuo na organizaciju i značaj sajma kroz godine - Ovo je najveći, najuspješniji i najbolje organiziran sajam ovakvog tipa u Hrvatskoj, a od velikog je značaja za cijelu zajednicu. Varaždinska županija sa zadovoljstvom je prihvatila poziv i potaknula domaće OPG-ove na sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju sajma - rekao je župan.

Sajam je službeno otvoren uz nastup Varaždinskih rogista, nakon kojih se okupljenima obratio i gradonačelnik Ivan Čehok - Drago nam je da u našem gradu imamo jednu ovakvu dugotrajnu i važnu manifestaciju. Nastavit ćemo podržavati Sajam i narednih godina. Dokazano je da nacije koje više ulažu i potiču boravak u prirodi i s prirodom imaju manje devijacije u ponašanju i žive u boljem skladu. Ove godine imamo i izlagače koji su pristigli i s dugih kontinenata pa se nadamo da će se sajam širiti i u tom pogledu - rekao je gradonačelnik.

24. Sajam Priroda, lov, ribolov i turizam otvoren je danas do 19 sati, u subotu od 9 do 19 sati, a u nedjelju, na zadnji dan održavanja, radno vrijeme je od 9 do 17 sati. Cijena ulaznica iznosi 25 kuna, dok će za učenike, studente i umirovljenike one biti po 15 kuna, za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, a cijena obiteljske ulaznice bit će 60 kuna. Više informacija dostupno je na internet stranici Sajma te na Facebooku.

Komentari