Grad Ivanec

Foto - Otvoren Advent i klizalište u Planinarskom gradu

Objavljeno: 10.12.2023. 18:09

Zadnja izmjena: 10.12.2023. 18:14

U ivanečkom gradskom parku jučer je otvorena manifestacija Advent u Planinarskom gradu u nazočnosti velikog broja posjetitelja, kojima je gradonačelnik Milorad Batinić poželio da se tijekom idućih mjesec dana trajanja manifestacije dobro zabave.

Po otvaranju Adventa, upaljena je i atraktivna rasvjeta klizališta koje se proteže na 300 četvornih metara, a svojim čarobnim plesnim nastupom na klizalištu sve okupljene oduševili juniori i juniorke Klizačkog kluba Medo iz Zagreba. Manifestaciji su se pridružile i popularne maskote Tvornice „Kazalište lutaka“ iz Zagreba, Štrumpf, Hello Kitty i Lego Ninjago. 

Otvaranju Adventa u Ivancu nazočili su i zamjenik gradonačelnika Marko Friščić, predsjednik Turističke zajednice Boris Jagetić Daraboš, direktorica TZ Romana Pomper Pozder te predstavnici gradske uprave. Manifestaciju organizira Grad Ivanec u suradnji s gradskim ustanovama i udrugama, program do 7. siječnja bit će ispunjen mnoštvom različitih zabavnih programa, izvijestili su iz Grada Ivanca.
 

Komentari