razgledajte i nešto kupite

FOTO: OTVOREN GOSPODARSKI SAJAM "Kapucinski polako postaje sajmišni trg"

Sajam se održava danas i sutra, 31. svibnja i 1. lipnja na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudi se i cjelodnevni zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje...
Objavljeno: 31.05.2019. 14:06

Zadnja izmjena: 31.05.2019. 14:12

Foto: Viktor Hranić

Na ovogodišnjem, petom po redu, Gospodarskom sajmu Varaždin predstaviti će se 118 izlagača, obrtnika, poduzetnika, gradova, općina, OPG-ova, vinara, modnih dizajnera, udruga, ugostitelja, inovatora te auto kuća s područja Sjeverozapadne Hrvatske. 

Sajam se održava danas i sutra, 31. svibnja i 1. lipnja na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudi se i cjelodnevni zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje. Glavni pokrovitelj sajma je Grad Varaždin, a partner Varaždinska županija. Na otvorenju Sajma izlagačima i posjetiteljima obratio se i gradonačelnik Ivan Čehok te je istaknuo kako se Grad Varaždin prije desetak godina prilikom izgradnje Kapucinskom trga nadao da će upravo ovakva biti namjena trga, da bude najveći sajmeni trg u ovom dijelu Hrvatske, a zahvaljujući ovakvim manifestacijama on to polako i postaje.  Uz gradonačelnika, otvorenju su prisustvovali i zamjenik varaždinskog župana Tomislav Paljak te župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar. Sajam je proglasio otvorenim europski i svjetski prvak u robotici Juraj Kolarić.

Komentari