duga 500 metara

FOTO Otvorena je cesta 'žila kucavica' u Trnovcu Bartolovečkom

Objavljeno: 19.10.2017. 16:15

Zadnja izmjena: 19.10.2017. 17:41

Foto: Luka Šalamun

U Općini Trnovec Bartolovečki danas je u nazočnosti županijskih i općinskih predstavnika otvorena obnovljena Dravska ulica u dužini od 500 metara. Uz ostale, na otvaranju su bili župan Čačić, trnovečki načelnik Zvonko Šamec i ravnatelj Županijske uprave za ceste (ŽUC) Tomislav Osonjački. 

U Dravskoj ulici obavljeno je proširenje prometnice i postavljen je kvalitetan sloj asfalta, a izgrađen je i nogostup te je riješena odvodnja. Ukupna vrijednost investicije teži preko 940 000 kuna, od čega je Općina sudjelovala s 175.000 kuna, dok je Županija preko ŽUC-a financirala ostatak. 

- Ova ulica je žila kucavica u samom naselju, a njome na putu prema školi prolaze djeca. Ove smo godine završili otprilike 50% projekta, nadam se da ćemo sljedeće godine završiti ovu cestu. – rekao je načelnik Šamec.

- Ovaj "projektić" je - naravno, sa stanovišta države - mali, ali sa strane općine i nas u Županiji ovo je veliki projekt. - izjavio je župan Čačić. U našoj bogatoj fotogaleriji pogledajte kako je to izgledalo danas.

Komentari