grad novi marof

Foto - Ovako je izgledao podnevni doček Nove godine u Novom Marofu

Objavljeno: 31.12.2021. 18:17

Zadnja izmjena: 31.12.2021. 19:55

Već tradicionalno, šestu godinu zaredom, Novi Marof je bio odredište za doček nove godine u podne.

Organizatori su za sve posjetitelje pripremili bogat i raznovrstan program koji je započeo već ujutro, a uz bogatu ugostiteljsku ponudu, puštanje balona u podne i velik broj izlagača, pobrinuli su se i za one željne fizičke aktivnosti. Tako je ove godine po prvi puta održana i Šetnja Rabuzinovim bregovima, a u suradnji s Udrugom Mladi za Marof, Turistička zajednica Novog Marofa pripremila je i zimsko izdanje biciklijade Šic na bic.

Šetnja Rabuzinovim bregovima, rutom dužine 12 kilometara sa zanimljivim postajama i biciklijada završile su kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin gdje je u 10:30 sati započeo Doček u podne, a za zabavu bio je zadužen MozART - wedding and party band.

Kako je rekao gradonačelnik Siniša Jenkač, brojni posjetitelji koji su se uz ugodno druženje, dobru glazbu i bogatu ugostiteljsku ponudu odlično zabavili dokaz su da je Novi Marof postao poželjna i prepoznatljiva destinacija za ovakvu, malo drugačiju vrstu dočeka.

-Drago mi je da je naš doček postao prepoznatljiv i izvan Novog Marofa, a s obzirom da je iz godine u godinu sve više rastao, okupljao sve više ljudi, bio sve zanimljiviji, naš je grad, uz Fužine i Mariju Bistricu postao jedna od destinacija za Doček u podne - rekao je gradonačelnik Jenkač.

Komentari