66. obljetnica

FOTO: Runac na obljetnici Parkova: ''Uređenje hotela u Rovinju naša je odlična referenca za budućnost''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.06.2018. 14:47

Zadnja izmjena: 15.06.2018. 15:02

Foto: Mateja Rak

Gradski Parkovi danas su prigodnim domjenkom u restoranu na Aquacityu proslavili 66 godina poslovanja, a tom su prilikom dodijeljena i priznanja te zahvalnice laureatima.

Direktor Alen Runac tom je prilikom napomenuo kako se dostignuća Parkova u Varaždinu prepoznaju na svakom koraku, a kako je rekao, nedavna nagrada na Florartu u Zagrebu dokazuje da su Parkovi respektabilna firma sa znanjem i iskustvom.

- Prva rečenica koju je rekla europarlamentarka Dubravka Šuica kada je danas došla u posjet Varaždinu jest da nam je grad prekrasno uređen i da imamo prekrasne nasade - rekao je Runac i dodao kako bi Parkovi mogli biti prepoznati i van granica Lijepe naše.

Naime, kako je rekao, dobili su posao horitikulturanog uređenja hotela Park u Rovinju - jako zahtjevan posao koji sigurno ne bi dobili bez da nisu tako dobri, a biti će, kako je Runac naglasio - odlična referenca za budućnost. 

Veliku obljetnicu danas su na Aquacityu Runcu i Parkovima čestitali i saborski zastupnik Anđelko Stričak, kao i dogradonačelnici Varaždina Sandra Malenica i Zlatan Avar.

 

Komentari