grad ivanec

Foto - Plesnim programom od škole se oprostilo 124-ero ivanečkih maturanata

Objavljeno: 28.05.2023. 18:11

Zadnja izmjena: 28.05.2023. 18:11

Mimohodom ivanečkim ulicama te tradicionalnim plesno-scenskim programom maturanti Srednje škole Ivanec oprostili su se od svog srednjoškolskog obrazovanja.

Ove godine Srednju školu napušta šest razreda: dva gimnazijska, jedan ekonomski, jedan razred prodavača, CNC operateri te kombinirani razred strojobravara, stolara i majstora kućnih instalacija - ukupno 124 maturanta.

Bogovi Olimpa, nindže, dečki s plaže, vilinsko kraljevstvo sastavljeno od vila i tri Petra Pana, bogati Arapi, bajkoviti junaci iz Disneyjeva kraljevstva - sve su to bili kreativni kostimi u kojima su se maturanti predstavili svojim profesorima, roditeljima i posjetiteljima koji su svaku njihovu točku, ali i riječi zahvale profesorima i cijelom školskom kolektivu, popratili pljeskom.

Najbolji kostim ove su godine birali svi građani kroz lajkove fotografija objavljene na Facebook stranici Srednje škole, a pobjedu su odnijeli - Arapi. Maturanti su i ove godine organizirali humanitarnu akciju te prikupili novac za obroke djeci u najsiromašnijim zemljama. Manifestaciju je pratio i zamjenik gradonačelnika Marko Friščić, a program je vodila Natalija Maček.

Komentari