60 natjecatelja

FOTO: Pobjedničke ekipe vatrogasnog natjecanja u Maruševcu osigurale si nastup na županijskom natjecanju

Objavljeno: 24.11.2016. 15:03

Zadnja izmjena: 24.11.2016. 15:21

Natjecanje Vatrogasne zajednice općine Maruševec održano je u nedelju, 20. studenog na igralištu Mnk Ločnjak. Na natjecanju su sudjelovale vatrogasne ekipe DVD-a Maruševec i DVD-a Donje Ladanje, a sveukupno je bilo 60-ak natjecatelja.

U kategoriji djece od 6 do 12 godina pobjedu su odnijeli mali vatrogasci DVD-a Donje Ladanje, dok je ekipa DVD-a Maruševec zauzela 2.mjesto. U kategoriji žene A prvo mjesto osvojile su pripadnice DVD-a Maruševec, dok su u kategoriji muški A prvo mjesto osvojili vatrogasci iz Maruševca.

Da sve bude prema pravilima, pobrinuli su se vatrogasni suci Mladen Bogdanović, Roman Veršić i Davorin Habunek. Na samom događaju prisustvovali su i predsjednik i zapovjednik VZO-a Maruševec Zdravko Kukec i Armin Varga.

Zapovjednik zajednice, Armin Varga postrojio je vatrogasce te predao izvještaj prisutnom načelniku općine Ivanu Šagiju koji je podijelio pehare i medalje ekipama.

Pobjednici u svim navedenim kategorijama prvim mjestom osigurali su nastup na županijskom vatrogasnom natjecanju sljedeće godine. 

 

Komentari