prigodni program

Foto - Počela nova školska godina, Bosilj pozdravio prvašiće u Donjem Kućanu

Objavljeno: 04.09.2023. 12:27

Zadnja izmjena: 04.09.2023. 18:44

U varaždinskim osnovnim školama danas, u ponedjeljak 4. rujna 2023. za ukupno 3.481 učenika počela je nova školska  godina.

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj i pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Danijela Vusić uveličali su ovaj put svečanost za prvašiće u VII. Osnovnoj školi u Donjem Kućanu. Ravnatelj škole Jurica Hunjadi pozdravio je 28 prvašića, njihove roditelje i uzvanike. Nakon kraće prigodne priredbe kojom su učenici izrazili dobrodošlicu svojim novim prijateljima u prvim razredima, učiteljice i gradonačelnik su podijelili refletirajuće trake kojima će biti povećana razina sigurnosti djece prilikom dolaska u školu.

- Vidimo da varaždinska djeca idu u školu s osmjehom na licu. Naučit će nova znanja, steći će nove prijatelje i bit će im to sigurno najbolje razdoblje u životu. Svim sudionicima u prometu upućujem apel da paze na djecu. Oni su dobili reflektirajuće prsluke, osno trake koje je osigurao Grad Varaždin. Apeliram na vozače da voze pažljivo i oprezno naročito u blizini škola. Sa policijskom upravom dogovorili smo da prvih par mjeseci škole posebnu pažnju posvete  prometu u blizini škola -  rekao je Bosilj, između ostalog.

Komentari