grad ivanec

Foto - Počeli su radovi na gradnji novog dječjeg vrtića u Radovanu

Objavljeno: 25.03.2024. 12:57

Zadnja izmjena: 25.03.2024. 12:57

Nakon održanog koordinacijskog sastanka, gradilište dječjeg vrtića u Radovanu su obišli predstavnici Grada Ivanca kao naručitelja radova, na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Markom Friščićem i resornom pročelnicom Irenom Kresonja, predstavnici izvođača radova - MIPCRO-a Ivanec, kao i voditelj projekta, projektanti i nadzor.

Trenutačno se, kako navode iz Grada Ivanca, obavljaju radovi na pripremi gradilišta za početak građevinskih radova. U Radovanu slijedi gradnja potpuno novog vrtićkog objekta za 64-ero djece jasličkog i vrtićkog uzrasta. Predviđene su četiri mješovite skupine: dvije za dob 1-3 godine i dvije za uzrast od 3 godine do polaska u školu.

Za njih će biti sagrađene četiri smještajne jedinice s garderobama, sanitarijama i otvorenim nadstrešnicama. Objekt će, dodaju, raspolagati i višenamjenskom dvoranom, kuhinjom blagovaonicom, spremištima, prostorima za upravu vrtića i dr. Na vanjskim površinama bit će sagrađeno parkiralište, a predviđene su i zelene površine namijenjene igri i boravku djece na otvorenom.

Komentari