Foto - Počeo Advent u Varaždinu, ovo je velika fotogalerija

Advent u Varaždinu održava se na osam lokacija u povijesnoj jezgri, a srce adventske zabave bit će Korzo i Trg Miljenka Stančića, na kojima će se vikendima svirati..

Piše: eMagazin

Objavljeno: 25.11.2022. 20:06

Zadnja izmjena: 26.11.2022. 08:57

Varaždin je obasjalo tisuće lampica koje će od njegovih ionako prelijepih vizura stvoriti pravu adventsku bajku. Subotnju večer dodatno će osvijetliti i prva adventska svijeća koja će se, već tradicionalno, uz nastup zbora "Via", upaliti pred varaždinskom katedralom u 18:30 sati.

Advent u Varaždinu održava se na osam lokacija u povijesnoj jezgri, a srce adventske zabave bit će Korzo i Trg Miljenka Stančića, na kojima će se vikendima svirati. Središnji koncertni program bit će organiziran na Korzu, a danas tamo nastupaju predivni glasovi Code te sutra sjajni Queen Real Tribute, koji nakon ogromnih svjetskih pozornica stižu u Varaždin stvoriti sjajnu "kraljevsku" atmosferu prve adventske subote 26. studenog u 19 sati.
Svirat će se, naravno, i na Stančiću. Tamo će danas u 18 sati ljude rasplesati izvrsni Scifidelithy orchestra, a u nedjelju u isto vrijeme, Boje Indiga.

Manifestacija "Advent u Varaždinu" traje od 25. studenoga 2022. do 6. siječnja 2023. Za sutra je najavljeno službeno otvorenje.

Komentari