Nova školska godina

FOTO: POČETAK ŠKOLE U 7. Osnovnoj školi prigodnim programom dočekali prvašiće

Objavljeno: 09.09.2019. 12:47

Zadnja izmjena: 09.09.2019. 12:47

Foto: Luka Šalamun

Početak nove školske godine obilježili su i u 7. Osnovnoj školi Varaždin koja se nalazi u Donjem Kučanu. Taj dan naročito je važan za prvašiće, za koje je pripremljen i prigodan program, dok su od Grada Varaždina dobili reflektirajuće prsluke.

Zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar istaknuo je kako apelira na sve vozače da ovih dana obrate veću pozornost na djecu u prometu.

- U 7. Osnovnoj školi imamo 30-etak učenika. Bitno je za reći da se taj broj ne smanjuje i znamo da je ove godine konačno zaustavljen taj trend demografskog pada. Apeliram na sve vozače da pripaze na djecu u prometu, da više pozornosti obrate na njih nego su to radili za vrijeme ovih ljetnih mjeseci - rekao ej dogradonačelnik te istaknuo kako su obnovili sve vrtiće a sad su na redu škole.

- Ove i prošle godine smo dosta ulagali. Šesta osnovna je dobila nove prostore, novu dvoranu. Druga i Peta osnovna škola uskoro kreću u energetsku obnovu. Vrtiće smo sredili, sada su na redu škole i vjerujem da ćemo u sljedeće dvije do tri godine imati i sve škole koje će biti potpuno obnovljene - najavio je Avar.

 

Komentari