općina maruševec

Foto - Podijeljene svjedodžbe i nagrade osnovnoškolcima općine Maruševec

Objavljeno: 05.07.2024. 17:43

Zadnja izmjena: 05.07.2024. 17:43

Još se jedna generacija osmaša Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec oprostila od svoje osnovne škole - učenicima su tom prigodom podijeljene svjedodžbe, a onim najuspješnijima uručene su i općinske nagrade.

U matičnoj školi u Maruševcu i područnim školama Greda-Jurketinec i Druškovec organizirane su podjele svjedodžbi. Svečanostima je nazočio i načelnik Općine Maruševec Mario Klapša koji je najuspješnijim učenicima uručio novčane nagrade za posebna postignuća na natjecanjima.

Načelnik Klapša tom je prilikom uručio nagradu Općine Maruševec učenici generacije Katji Gradiček, a ravnatelj Tomislav Vincek prigodnu nagradu škole. U Područnoj školi Druškovec nagrađena je učenica generacije Lana Cerjan, a općinske nagrade uručene su i učenicima koji su sudjelovali na natjecanjima i ostvarili zapažene rezultate.

Predstavnice završnih razreda, učenice Lana Breški, Antonija Negovec, Leona Klekar, Petra Cerjan i Lana Cerjan također su se prigodnim govorima zahvalile svima koji su ih pratili, podržavali, pomagali im i usmjeravali ih na putu kroz osnovnoškolsko obrazovanje posljednjih osam godina.

Komentari