općina petrijanec

Foto - Pogledajte kako će izgledati budući sportski centar u Majerju

Objavljeno: 04.05.2024. 18:03

Zadnja izmjena: 04.05.2024. 18:11

Nogometno igralište s umjetnom travom, odbojka na pijesku, vanjska teretana, košarkaško igralište, atletska staza novi sportski centar i to u Majerju - za budući sportski centar u Majerju Općini Petrijanec su odobrena sredstva Ministarstva turizma i sporta u iznosu od 210 tisuća eura.

Zbog odličnih rezultata koje postižu petrijanečki nogometni klubovi u 2. ŽNL i općinski nogometni centar, ali i zbog truda trenera i volontera u klubovima i djece u nogometnom centru Orač-Nova Ves, smatra načelnik Željko Posavec, svim klubovima u Općini ovo će biti nagrada za rad ali i olakšanje roditeljima koji podržavaju djecu u treniranju ovog popularnog sporta.

- S takvim centrom Petrijanec kao općina bila bi daleko prepoznatljivija, a bilo bi to i mjesto okupljanja i druženja svih mještana ne samo na nogometnom terenu, nego i u vanjskoj teretani, atletskoj stazi, košarci ili odbojci na pijesku. Zaista se veselim što ćemo napraviti najveći infrastrukturni projekt u području sporta od osnutka Općine Petrijanec - navodi Posavec.

Komentari