TRG REPUBLIKE HRVATSKE

Foto - Pogledajte kako je bilo na otvorenju obnovljenog trga u Varaždinskim Toplicama

Svečanost otvorenja Trga Republike Hrvatske u srcu Varaždinskih Toplica bila je popraćena zanimljivim programom...
Objavljeno: 05.08.2021. 08:46

Zadnja izmjena: 05.08.2021. 08:46

Foto: Dino Možek

Jučer je svečano otvoren novouređeni glavni gradski trg u Varaždinskim Toplicama - Trg Republike Hrvatske.

Tređenje Trga Republike Hrvatske koji se nalazi u samom centru Varaždinskih Toplica koštalo je 3 milijuna kuna. Novouređeni Trg Republike Hrvatske u Varaždinskim Toplicama blagoslovio je župnik Stjepan Mostečak. U glazbenom dijelu programa otvorenja, kojeg su pripremili Grad Varaždinske Toplice i gradska Turistička zajednica, nastupili su Mirta i Emerik te Zvonimir Detelj.

Zamjenica župana Silvija Zagorec rekla je kako je sigurna da će ovako moderno uređeni trg ubrzo postati još jedan od prepoznatljivih simbola ovog grada. - Varaždinske Toplice su oduvijek bile mamac mnogim turistima, kako domaćim, tako i stranim, te vjerujem kako će Toplice nakon ulaganja i niza investicija koje se provode, ali i koje će se provesti u bližoj budućnosti, biti zamašnjak razvoja kontinentalnog turizma ovog dijela Hrvatske – rekla je Zagorec.

Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković izjavila je kako su marljivo radili te da i dalje nastavljaju s razvojem. - Prepoznali su to i građani. Kad smo pripremali tehnički pregled, prišao mi je jedan sugrađanin i rekao da ovaj trg za Varaždinske Toplice znači isto što i Pelješki most za Hrvatsku. Kad me pitaju kako vidim budućnost naših Toplica odgovor je: kao grad uređen s četiri zvjezdice. Jednu zvjezdicu večeras smo otvorili – rekla je Ratković.

Komentari