varaždinske toplice

Foto - Donosimo veliku foto galeriju, evo kako je bilo na Topličkom fašnjaku

Objavljeno: 20.02.2023. 12:22

Zadnja izmjena: 20.02.2023. 12:22

Karnevalski duh zavladao je Varaždinskim Toplicima, na samom Trgu Republike Hrvatske, uz brojne šarene i orginalne maske koje su otvorile novu festivalsku sezonu u gradu. 

Najbolje maske nagrađene su novčanim nagradama, a prvo mjesto pripalo je članovima Motokluba Aquabikers koji su se prerušili u Mamu ŠČ Leta 3, drugo mjesto osvojile su Paunice, a treće članovi KUD-a Toplice koji su se zamaskirali u Štrumfove. Zadovoljstvo što je tradicija Topličkog fašnjaka nastavljena i ove godine izrazila je gradonačelnica Dragica Ratković

-Toplički fašnjak nam, kao i svake godine, označava kraj zime i dolazak proljeća, a s njime i brojne festivale i događanja u našem gradu. Radi se o lijepoj tradiciji koja iz godine u godinu sve više raste i razvija se, upravo zahvaljujući našim udrugama i građanima koji se rado odazivaju i sudjeluju u svim manifestacijama, pa tako i ovoj – rekla je Ratković.

Na trgu je održan ples pod maskama, a sve maškare dočekale su krafne, kuhano vino i čaj za što se porbinule gradska Turistička zajednica i toplička Udruga vinogradara i voćara "Sveti Martin", a veliko zadovoljstvo manifestacije potvrdila je i Lana Husnjak, direktorica gradske Turističke zajednice.

Kako je bilo na slavlju pogledajte u fotogaleriji. 

Komentari