autorske pjesme

Foto - Pogledajte kako je bilo na tradicionalnom festivalu 'Djeca pjevaju' u Graberju

Ovaj međunarodni festival "Djeca pjevaju" - Varaždin 2024. je tradicionalni festival koji okuplja male pjevače s područja Varaždinske županije, Međimurske županije i susjedne nam Slovenije...
Objavljeno: 22.03.2024. 20:08

Zadnja izmjena: 22.03.2024. 20:08

Foto: Boris Matijašec

U Školsko sportskoj dvorani Graberje Varaždin večeras je održan 12. Međunarodni festival "Djeca pjevaju - Varaždin 2024.".

Ovaj međunarodni festival "Djeca pjevaju" - Varaždin 2024. je tradicionalni festival koji okuplja male pjevače s područja Varaždinske županije, Međimurske županije i susjedne nam Slovenije. Na ovogodišnjem festivalu izvedena je 21 nova autorska dječja pjesma. Pjevati će djeca DND-a, kao i posebno talentirani predstavnici osnovnih škola, gradova i općina Sjeverozapadnog dijela Hrvatske i Slovenije. Festival je bio natjecateljskog karaktera, a organizator je Udruga Festival iz Varaždina. Glavni partner marketinška agencija Tin marketing iz Varaždina u čijem tonskom studiju su snimljene  pjesme.

Kako je bilo na već 12. po redu Međunarodnom festivalu 'Djeca pjevaju - Varaždin 2024.' pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari