Grad Varaždinske Toplice

Foto - Pokazna vježba "Bernarda 2023” pokazala spremnost vatrogasaca

Objavljeno: 12.11.2023. 18:12

Zadnja izmjena: 12.11.2023. 18:31

U organizaciji Vatrogasne zajednice Varaždinske Toplice u subotu je održana javno pokazna vježba pod nazivom "Bernarda 2023", na objektima u sklopu pansiona i hotela, u kojoj je sudjelovalo sedam dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Grada Varaždinskih Toplica, izvijestili su iz tog Grada.

Vježba vatrogasaca iz DVD-ova Varaždinske Toplice, Vrtlinovec, Drenovec, Donja Poljana, Leskovec, Tuhovec i Grešćevina pokazala je njihovu opremljenost i izvanredno ljudstvo, što je ključna komponenta u njihovoj sposobnosti da gase požare, spašavaju ljude, životinje i štite imovinu ugroženu požarom, poplavom, potresima i u drugim katastrofama, ističu iz Grada.

-Grad Varaždinske Toplice uvijek je spreman pomoći svojim vatrogascima, kako u nabavci opreme, tako i na druge načine i činit ćemo to i u budućnosti u znak potpore, ali i zahvalnosti za sve ono što vatrogaskinje i vatrogasci čine za nas. Ponosno stojimo uz njih i podržavamo njihovu neprocjenjivu službu – izjavila je toplička gradonačelnica Dragica Ratković.
 

Komentari