čestitke

Foto - Ovo su pobjednici turnira Centrum Mundi u Ludbregu

Objavljeno: 22.01.2024. 08:50

Zadnja izmjena: 22.01.2024. 08:50

Foto: Grad Ludbreg

Ovogodišnje izdanje seniorskog dijela malonogometnog turnira Centrum Mundi započelo je na Sveta tri kralja. Ukupno je bilo prijavljeno jedanaest registriranih klubova, a završnica turnira odigrana je u protekle subote. Polet iz Tuhovca osvojio je ovogodišnje izdanje turnira.

Prvo su odigrane polufinalne utakmice veteranskih ekipa. U finalnoj veteranskoj utakmici ekipa Poleta iz Tuhovca savladala je ekipu Radničkog rezultatom 4:1. U utakmici za treće mjesto u seniorskom dijelu turnira Jalžabet je nakon regularnih 3:3 na šesterce savladao ekipu Trnja sa 6:4.

U finalnoj utakmici seniorskih ekipa Mladost iz Šemovca je povela 2:0 protiv Poleta iz Tuhovca. Međutim, Tuhovčani su na kraju uvjerljivo pobijedili sa 6:2 i tako potpuno zasluženo osvojili turnir. Poletovce je do titule vodio trener Dario Petrić.  Za najboljeg strijelca malonogometnog turnira Centrum Mundi proglašen je Adriano Skupnjak iz NK Trnje koji je postigao 10 pogodaka. Najbolji igrač turnira je Marin Ružić iz šemovečke Mladosti, a najbolji vratar Florijan Balažinec iz pobjedničke ekipe Poleta iz Tuhovca. Pehar i medalje pobjedničkoj ekipi dodijelio je predsjednik Gradskog vijeća Grada Ludbrega Darko Jagić. Pehari i medalje dodijeljeni su i ekipama Mladosti i Jalžabeta, a sve tri ekipe podijelile su i novčanu nagradu od kotizacija sviju klubova i to u omjeru 50-30-20. Organizatori turnira bili su Grad Ludbreg i ŽNS Varaždin

Komentari