GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

FOTO Poraz rukometaša GRK Varaždin 1930 u prvom susretu nove sezone Premijer lige od RK Mladi rudar Labin

Objavljeno: 22.09.2018. 20:13

Zadnja izmjena: 22.09.2018. 20:57

Foto: Damir Ivančić

U prvoj utakmici Premijer lige rukometaši GRK Varaždin 1930 izgubili su susret protiv ekipe RK Mladi rudar Labin. Rezultat susreta bio je 28:31, uz to da se tijekom susreta povrijedio i Dominik Novak.

Susret je bio pravi prvoligaški. U prvom dijelu igralo se gol za gol i niti jedna ekipa se nije puno odvajala. Na kraju na odmor se otišlo s rezultatom 17:16. U drugo poluvrijeme Varaždinci odlično kreću u 35. minuti vode 21:17. Tada sve kreće naopako. Gosti dolaze do izjednačenja 22:22 i u 49. minuti imaju prednost dva gola 22:24. Bez Novaka Varaždinci ne uspijevaju okrenuti rezultat već u 55. minuti na semaforu piše 24:28. Mladi rukometaši GRK Varaždin 1930 nisu se predavali ali je nedostajalo vremena, dolaze najviše do 27:29 pred kraj susreta. I na kraju 28:31 za veliko slavlje gostiju i njihovi prvu premijerligašku pobjedu.

Trener GRK Varaždin 1930 Siniša Radujković nije zadovoljan odigranim.

- Stali smo kod 21:17 tu nas je prekinula ozljeda Novaka i to nažalost u trenutku kada smo imali igru i u obrani i u napadu. Upali smo u „crnu rupu“ iz koje se nismo uspjeli izvući, probali smo ali nije išlo. Došli smo do četiri razlike s jakom obranom i brzom tranzicijom u napadom ali nažalost stali smo. Koji su sve razlozi znat ćemo kad pregledamo snimku. Fond igrača je takav nažalost i danas nisam imao priliku dati šansu mlađim igračima. Nisam ih htio „umočiti“ u takvu utakmicu. Isto tako mislim da neki igrači nisu dali sve od sebe. Ništa, idemo dalje. Treba raditi i trenirati.

Ova utakmica pokazala je da će svaka utakmica bit teška a već u sljedećoj gostujete u Rijeci kod ekipe Zameta.

Nama je svaka utakmica teška. Utakmice u pripremnom razdoblju i ona protiv Steaue nemaju nikakav pritisak a prvenstvene utakmice su nešto drugo. Danas smo podlegli pritisku i ono što smo se dogovorili u svlačionici da ćemo krenuti jako i agresivno u obrani nismo ostvarili. Ne znam da li se stvorio neki grč ili nešto drugo. Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili. Jednostavno nije išlo.

Komentari