Grad Ivanec

Foto - Poslovnoj zoni Ivanec dodijeljeno veliko priznanje

Objavljeno: 23.10.2023. 13:25

Zadnja izmjena: 23.10.2023. 13:25

Foto: Grad Ivanec

Na završnoj konferenciji projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a koju je Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizirala u Osijeku, gradskoj tvrtki Poslovnoj zoni Ivanec d.o.o. dodijeljen je certifikat za pružanje standardiziranih usluga razvijenih i provedenih u sklopu projekta BOND.

U ime Poslovne zone, certifikat je preuzela direktorica mag. oec. Lana Labaš. Kruna je to višemjesečnih brojnih aktivnosti koje je Zona, kao poduzetnička potporna institucija i punopravna članica Mreže BOND provela s ciljem pružanja potpore razvoju poduzetništva na području Grada Ivanca, uz naglasak na suradnju s mladim poduzetnicima, poduzetnicima početnicima i budućim poduzetnicima. Sve aktivnosti i troškovi provedbe i sudjelovanja na projektu financirane su bespovratnim sredstvima u 100% iznosu  iz  samog projekta.

Ovo priznanje kvalitete rada s nacionalne razine Poslovnoj zoni dolazi u godini u kojoj obilježava 15 godina rada. Tvrtku je osnovao Grad Ivanec 2008. godine, s ciljem razvoja Industrijske i Poslovne zone, podrške razvoju gospodarstva i privatnog poduzetništva te stvaranja povoljne poduzetničke klime i poslovnog okruženja.

Značajni iskorak u pružanju usluga za poduzetnički sektor predstavljalo je osnivanje Projektnog ureda za EU fondove 2015. godine, koji je iz projekta Grada Ivanca sufinanciranog iz bespovratnih EU sredstva i suradnjom s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje omogućio zapošljavanje 10 mladih osoba i prerastao u funkcionalni odjel Poslovne zone. Time je omogućena maksimalna subvencionirana potpora  Grada i u segmentu usluge izrade i provedbe EU projekata.

Komentari