'talent magnet'

Foto - Postavljene nove košarkaške table i obruči u 'Bronxu' i na 'Štuku'

Objavljeno: 15.09.2022. 14:00

Zadnja izmjena: 15.09.2022. 14:07

Grad Varaždin u suradnji s Razvojnom agencijom Sjever-DAN zamijenio je stare košarkaške table i obruče te osvježio konstrukciju na popularnim igralištima u BRONXU, Ulica Miroslava Krleže i na ŠTUKU, Ulica Eugena Kumičića.

Obavljeno je to u sklopu projekta "Poboljšanje institucionalnih kapaciteta" i novo višerazinsko upravljanje za privlačenje i zadržavanje talenata u dunavskoj regiji "Talent Magnet".

"Talent Magnet" se bavi velikim društvenim izazovima nastalima zbog migracije visokoobrazovanih mladih, prvenstveno iz malih i srednjih gradova u dunavskoj regiji (odljeva mozgova). Ovaj projekt namjerava riješiti izazove poboljšanim upravljanjem na više razina, praktičnim alatima za privlačenje i zadržavanje talenata koji su prilagođeni specifičnim potrebama.

Glavni cilj "Talent Magneta" je poboljšanje institucionalnih kapaciteta za smanjenje iseljavanja mlade talentirane radne snage, a glavni rezultat "Talent Magneta" je uspostavljeni novi višerazinski model za privlačenje i zadržavanje talenata. U sklopu obnove  košarkaških igrališta, na ŠTUKU će se održati i prigodni košarkaški turnir ovisno o vremenskim uvjetima.

Komentari