općina maruševec

Foto - Povodom Dana žena u Maruševcu održana predstava 'Susjedi'

Objavljeno: 08.03.2023. 18:36

Zadnja izmjena: 08.03.2023. 18:36

U prepunoj školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec u Maruševcu uprizorena je predstava Susjedi, poznatog varaždinskog glumca i redatelja Ljubomira Kerekeša.

Ferdo, Jura, Lili i Bela odnosno Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić i Antonija Stanišić Šperanda maruševečku su publiku nasmijali do suza na putu realizacije gotovo nemoguće misije – dvije žendibe u isto vrijeme.

Predstava je bila poklon maruševečkoj publici u povodu Međunarodnog dana žena, a organizirana je u sklopu 14. Tjedna smijeha, najposjećenijeg kazališnog festivala u Hrvatskoj zahvaljujući dugogodišnjoj dobroj i uspješnoj suradnji Općine Maruševec i Kerekesh Teatra.

- Općina Maruševec kroz svoje brojne aktivnosti podupire programe u kulturi te se kao i prošlih godina uključila u organizaciju i program najvećeg festivala u Hrvatskoj koji se održava na području Varaždinske županije. Svim dragim ženama Općina Maruševec čestita Međunarodni dan žena, sa željom da im svaki dan bude ispunjen ljubavlju, poštovanjem i pažnjom - navode iz Općine.

Komentari