kerekesh teatar

Foto - Povodom Međunarodnog dana žena održana predstava 'Ja, trudnica'

Objavljeno: 08.03.2022. 10:42

Zadnja izmjena: 08.03.2022. 10:42

Koordinacija za ljudska prava i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Varaždinske županije organizirali su kazališnu predstavu u HNK u Varaždinu “Ja, trudnica“, povodom Međunarodnog dana žena.

Ova komedija u izvedbi Kerekesh teatra nasmijala je do kraja ispunjeno kazalište, pa su tako u predstavi uživale umirovljenice, žene s invaliditetom, žene branitelja, nezaposlene žene, ali i svi oni koji vole smijeh i pozitivno okruženje.

Prije same predstave prisutnima se obratio župan Varaždinske županije Anđelko Stričak čestitavši svim ženama njihov dan te je pritom pohvalio Koordinaciju za ljudska prava i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova koji su i ove godine organizirali ovakvo obilježavanje Međunarodnog dana žena.

- Svim ženama čestitam njihov dan te im želim da i nadalje budu jedan od najboljih, najpozitivnijih i najčvršćih stupova našeg društva - poručio je župan Stričak uz kojeg su u predstavi uživale i predsjednica Koordinacije za ljudska prava Nadica Dreven Budinski te Dragica Ratković, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova.

Komentari