velika posjećenost

FOTOGALERIJA Kako se Praznik rada slavio na Grebengradu

Objavljeno: 01.05.2017. 15:32

Zadnja izmjena: 01.05.2017. 17:44

Na obroncima Grebengrada danas je i varaždinski HDZ obilježio proslavu Praznika rada. Tako su posjetitelji osim druženja, iskoristili priliku da uz šetnju stanu i "smažu" pokoju porciju graha.

Lijepo vrijeme koje je namamilo ljubitelje prirode u šetnju, odvelo je poneke i na Grebengrad gdje je uz već poznata lica varaždinskog HDZ-a porcije graha dijelio i novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač.

- Čestitam svim sugrađankama i sugrađanima 1. svibanj - Praznik rada. Drago mi je što je Grebengrad ponovi privukao ovako veliki broj kako mještana Novog Marofa tako i posjetitelje iz drugih dijelova Varaždinske županije, pa čak i izvan nje - kazao je Jenkač

Osim dobre zabave Turistička zajednica Grada Novog Marofa organizirala je na Grebengradu „Stručno vođenje kroz utvrdu Grebengrad“. Moglo se čuti sve o samoj obnovi, trenutnoj fazi radova i ostalim stvarima vezano uz utvrdu.

- Tokom dana okupilo se barem tisuću ljudi, podjeljeno je oko 600 porcija graha, a uistinu ne pamtim ovako veliku posjećenost na proslavu Praznika rada - rekao nam je Anđelko Stričak.

 

Komentari